Doa Untuk Anak Mama Papa

Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan
sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain
penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada di perutku dengan rupa yang baik, dan
tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.

Ya Allah,
keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Jadikanlah dia sihat
yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah
lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat
Nabi Muhammad S.A.W dan segala puji bagi Allah, Tuhan Semesta Alam.

Amin amin amin ya Rabbal 'Alamin.

Arsyad Hadi is Three Months Today

saya dah ngantok ni mama...

eh, pandang kamera lah jap. hehe.

terus tak jadi tido. sori bebeh.

errrrrr....

makin boring lah saya...

ini yang saya mauuuu..zzzzzzzz
tu dia cik Arsyad Hadi kita yang dah tombam. patut hari ni gi cucuk 3 bulan, tapi sebab CNY, postpone esok lah. so bersedialah dikau Arsyad Hadi untuk dicucuk. huhu. last monthnye cucuk yang bape serangkai entah tu, Alhamdulillah Arsyad Hadi tak demam, just batuk & selsema je. harap-harap cucuk kali ni takde lah batuk, selsema, demam ye. mudah-mudahan berkat susu mama, Arsyad Hadi dah cukup kuat. tapi kalau demam jugak, itu Allah punya kuasa kan? ni video Arsyad Hadi kena cucuk haritu..sian dengar dia nangis..huhu

video

baby mommies semua demam teruk tak pas kena cucuk 3 bulan? hmmm...

2 comments:

Mimy Hamid said...

kecomelan bam bam sangat terserlah...ni berkat susu ibu ni..gerammmmm

youramirah said...

kak mimy,

betul betul. dah 6 kilo dah budak ni. hope rezeki susu asyad ni berterusan sampai 2.5 tahun nanti. insyaAllah...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up