Doa Untuk Anak Mama Papa

Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan
sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain
penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada di perutku dengan rupa yang baik, dan
tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.

Ya Allah,
keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Jadikanlah dia sihat
yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah
lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat
Nabi Muhammad S.A.W dan segala puji bagi Allah, Tuhan Semesta Alam.

Amin amin amin ya Rabbal 'Alamin.

Pureen Stretch Mark Lotion


dah nak masuk 6 bulan barulah beli lotion stretch mark ni ha. sib beklah ada seketul je kat perut ni. elok je tak beranak pulak stretch mark tu. awas kau!

first time apply lotion ni tak ayh tunggu mandi ok! eksaited la kan nak menyapu kat perut. (menyapu?) sebelum sapu wajib amek bau ye, ok bila dah cium ada bau baby-baby sket, kira pass lah. sekali dah sapu, terus baby gerak-gerak tau! so mama cam teruja & kagum jap betapa berkesannye lah ko wahai lotion sampai baby pon leh tau pe jadik kat perut mama. sayang dia!

sekarang mama perasan kat sekitar pusat tu, bulu roma lebat semacam. kesan lotion ni ke ek?pastu tunjuk kat papa, dia kata ok lah tu. hey, nasib baiklah bulu tu kat pusat, tak boleh tunjuk. kalau bulu tu kat muka memang mama dah attach gambar kat sini hokeh!

tapi lantakkan je lah bulu nak memanjang ke hapa. tapi jangan memanjang sampai ke lutut sudah. seram pulak doktor karang. hehe.


eh, kalau nak tau pekdah Pureen Stretch Mark Lotion ni, klik sini - Pureen Stretch Mark Lotion

5 comments:

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if
you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet
my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Also visit my page; buy organic solar cells

Anonymous said...

Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for first-time blog writers? I'd
certainly appreciate it.

my weblog ... buy solar cells in the uk

Anonymous said...

Hello to every body, it's my first pay a quick visit of this website; this webpage includes awesome and truly excellent data in favor of visitors.

my webpage :: tavoweb.lt

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a
pretty penny? I'm not very internet smart so I'm
not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Many thanks

Here is my weblog stretch mark creams

Kidbux said...

Good sharing, Pureen Stretch Mark Lotion with Triple Action Formula helps prevent and reduce stretch marks effectively. For detail review visit:
http://kidbuxblog.com/pureen-stretch-mark-lotion/
.
.
.
Others:
Low income with bad credit and apply car loan?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up