Doa Untuk Anak Mama Papa

Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan
sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain
penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada di perutku dengan rupa yang baik, dan
tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.

Ya Allah,
keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Jadikanlah dia sihat
yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah
lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat
Nabi Muhammad S.A.W dan segala puji bagi Allah, Tuhan Semesta Alam.

Amin amin amin ya Rabbal 'Alamin.

Rezeki Jumaat


Ini hasil hari Jumaat lepas.
3 botol penuh untuk bekal Arsyad Hadi harini.
Harap-harap rezeki harini must be at least same as Friday's or more.

Harap-harap lah. InsyaAllah. =)


p/s : mama memang obses pink. takde kena mengena dengan Arsyad Hadi. hehe.

9 comments:

Mimy Hamid said...

wauu seronok nya penuh giler..rezeki rezeki..walau setitik tu..wish nak jugak penuh macam ni

youramirah said...

rezeki alhamdulillah.
minum banyak air, banyakkan makan.

saya just minum susu tepung friso mum untuk dapatkan extra zat pd susu. susu tu suit utk pregnant mom & lactating mom.

even susu saya xbyk mcm org lain yg smpai nak kena beli deep freezer, tp tetap syukur sbb xperlu beli fm setakat ni. =)

caiyok caiyok kak mimy!

Mimy Hamid said...

akak minum dumil mama...3x sehari tu...Insya Allah susu pun dah banyak jugak...syukur kan...

Hayati A.G said...

wee comelnya bekas pink...
teruskan usaha ye kak...:-)

youramirah said...

kak mimy,

wow dumil mama. best x? yg baru tu kan. klu best bleh la nak terai jugak. hehe.

yati,

comel pink wajib bagi mama. baru naik semangat nak kumpul susu. =)

Anonymous said...

Excellent goods from you, man. I have be mindful your stuff prior to and you are simply too magnificent.
I really like what you've acquired here, really like what you're saying and the
way through which you are saying it. You're making it entertaining and you still take care of to keep it smart. I can't
wait to learn much more from you. This is really a great website.


Here is my web-site ... how to get rid of stretch marks

Anonymous said...

I think that everything said was very reasonable.
However, what about this? suppose you wrote a catchier
post title? I am not saying your information is not solid, however suppose you added something that makes
people want more? I mean "Rezeki Jumaat" is kinda plain.
You ought to glance at Yahoo's front page and note how they write article titles to get viewers interested. You might try adding a video or a pic or two to get readers excited about everything've got to say.
Just my opinion, it could make your website a little bit more interesting.


Also visit my blog post :: Wiki.leaninglab.Org

Anonymous said...

Excellent article. I'm dealing with many of these issues as well..

my page; mederma stretch mark therapy reviews

farahgdi91 said...

sala,macam mana nak dapat susu badan banyak macam ni..saya baru abis pantang n dah mula keje tpi susu badan pulak yang kurang...macam2 dah makan tpi sama jea..kesian kat baby bila myusus macam tak puas bila bagi susu formula baru dia puas..saya sygkn susu badan kalau boleh nak bagi sampai baby 2tahun..macam mana yea?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up