Doa Untuk Anak Mama Papa

Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan
sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain
penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada di perutku dengan rupa yang baik, dan
tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.

Ya Allah,
keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Jadikanlah dia sihat
yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah
lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat
Nabi Muhammad S.A.W dan segala puji bagi Allah, Tuhan Semesta Alam.

Amin amin amin ya Rabbal 'Alamin.

Cooler Bag Sarakids To Letgo

NEW UPDATE AS AT 27TH JUNE 2012, SOLD.


cane nak cakap eh. malu pulak. hehe. ok sebenarnya mama nak let go cooler bag STYLO MAMA yang mama beli kat Sarakids aritu. sebabnya kan mama dah pakai SWING, kan pam letrik tu. so kalau nak buh mesin SWING sekali dalam cooler bag tu, kang kena lak air dari ice pack tu. huhu. ini begnye :

depan

belakang
Ini dalamnye. boleh letak 3 ice pack, 6 storage bottle. hujung belah kanan tu pam Medela yang attached dengan botol Medela. nak letak botol tinggi pon boleh. macam botol putih yang belah kiri tu. =)
kat dalam tu gak ada satu poket. boleh la letak apa-apa, tutup botol ke, plastik EBM ke boleh aje. =) beg ni sesuai sangat untuk sesiapa yang pakai manual pam. sebab pam boleh masuk sekali kat dalam tu. tapi kan mama dah pakai SWING, kena la bawak mesin SWING asing-asing macam ni. =(

ni mesin SWING. setiap kali mama nak gi pam, mama kena angkut pouch ni sekali dengan cooler bag pink tadi. =( kebarangkalian untuk tertinggal salah satu amatlah tinggi. huhu)
mama ekceli dah berkenan dengan cooler bag Jingle Jungle ni.


best kan? boleh letak mesin kat atas, storage bottle kat bawah. =) belom beli lagi, sebab esok nak g Mom & Baby Expo kat PWTC. kot-kot ada beli la terus. hihi.

so, mama nak letgo cooler bag Sarakids tu RM40 aje siap postage. harga asal RM75.90 kat Sarakids. mama baru pakai dari bulan Januari, sekarang baru masuk Jun, so baru pakai 6 bulan. =)

kot ada sesapa berkenan, emel mama k : youramirah@yahoo.com

3 comments:

Anonymous said...

Unquestionably believe that which you said.
Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to be
aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think
about worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Feel free to visit my web site Buy Solar Panels Made In America

Anonymous said...

Unquestionably imagine that which you stated.
Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to consider of.
I say to you, I definitely get irked at the same time as people consider worries that they just do not recognise about.
You controlled to hit the nail upon the top and outlined out the entire thing with no need side effect , people could take a signal.
Will likely be back to get more. Thanks

Here is my blog stretch mark creams

Anonymous said...

Hi there to all, as I am really keen of reading this website's post to be updated on a regular basis. It contains good data.

my page: tap25.org

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up