Doa Untuk Anak Mama Papa

Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan
sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain
penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada di perutku dengan rupa yang baik, dan
tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.

Ya Allah,
keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Jadikanlah dia sihat
yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah
lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat
Nabi Muhammad S.A.W dan segala puji bagi Allah, Tuhan Semesta Alam.

Amin amin amin ya Rabbal 'Alamin.

New Breastpump

disebabkan harini Wordless Wednesday, korang tengok dulu lah pam ni. =)


Modu Breastpump from Sarakids.
baru dapat semalam. tak pakai lagi. nanti mama review eh. tungguuuuuuuu.



p/s : mama kan sangat fanatik dengan pink. haruslah pam kaler pink. kikiki

6 comments:

Ren Din said...

Nampak canggih manggih gitu! =P

Mimy Hamid said...

eh samala kita pun baru jugak breastpump nya....hehehe akak nya autumnz ultimate..nnt eh review sesama

youramirah said...

ren din,

nampak mmg canggih la. made in korea gitu. hehe

kak mimy,

wow, sudah maju. saya baru pakai sekali. xsukaaa. =( nnt eh saya review.

Mimy Hamid said...

sama tak suka gak...rasa best pakai manual...huhuhu...dengan bunyik nya...rasa lambat la...

youramirah said...

tau xpe. nyesal beli tauuuu! sbb kita dh biasa manual, cepat susu keluar, so bila dah pakai letrik ni berzaman pulak nk menunggu rasa let down tu. adehhh. nak tak nak kena biasakan jugak la ni kak kan? huhuhu

Mimy Hamid said...

yer...bencik...nyesal..rasa nak jual balik..huwaaaaaaa

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up